torsdag 25. mars 2010

Dataspill i bibliotek videre ut i Hedmark fylke

Etter suksessen med dataspill i bibliotek-prosjektet i samarbeid med Hamar bibliotek ønsker Hedmark fylkesbibliotek å videreføre prosjektet til flere bibliotek i fylket. Karianne A. Aam og Tea Kristin Granhaug ved Hedmark fylkesbibliotek fortsetter det glimrende arbeidet de har gjort og i tillegg er May Britt Josten kommet med og er blitt prosjektets kontaktperson ut til bibliotekene i fylket.

Hedmark fylkesbibliotek har ørmerket midler som startstøtte til 5 bibliotek. De 5 bibliotekene kan få inntil 7000 kr hver til å kjøpe utstyr for. Les mer om dette på vår hjemmeside.

Spilldag
I fjor arrangerte Kongsvinger bibliotek spilldag og Hamar bibliotek arrangerte spillnatt i samarbeid med Hedmark fylkesbibliotek. Både bibliotekarer, frivillige studenter og deltagere på Hamar var strålende fornøyde med arrangementet. Vi håper nå at så mange som mulig av bibliotekene i fylket har lyst til å være med å arrangere spilldag den 13. november i år. Uansett om det er med spillutstyr kjøpt med midler fra oss, midler fra eget budsjett eller lånt utstyr. Les mer om spilldagen på spilldagens hjemmeside.